Lengyelországba utazott a csapat

Erős ellenfelekkel folytatódik a felkészülés

Cegléden egy ideje már hagyomány, hogy a csapat szeptember közepén elutazik Gdynia-ba, ahol rangos felkészülési tornán vesz részt. Így történik ez idén is, hiszen a lányok tegnap útra keltek és a hét utolsó napjaiban részt vesznek a "III Memorial Franciszki Cegielskiej i Malgorzaty Dydek" tornán, ahol három nagyon erős ellenféllel mérkőzhetnek meg.
Pénteken rögtön az Euroliga résztvevő Wisla Canpack Krakow lesz az ellenfelünk, majd szombaton és vasárnap két Európa Kupa csapat, az Artgo Bydgoszcz és az Arka Gdynia következik. Szombaton este pedig kikapcsolódásként az Arka Gdynia - Barcelona Lassa férfi mérkőzést is megtekinthetik a csapatok.
Hogy a Barca játékosával Hanga Ádámmal is találkoznak e a ceglédi lányok, azt még nem tudjuk, de az biztos, hogy idén más céllal lép majd pályára csapatunk. Ezúttal ugyanis az eredménynél még sokkal fontosabb, hogy vezetőedzőnk éles mérkőzéshelyzetben is megnézheti a megújuló keret játékosait, kialakulhatnak, erősödhetnek a pályán működő kapcsolatok és még időben kiütközhetnek az esetleges hibák, amiket a felkészülés folytatásában ki lehet majd javítani.
Az évek óta megszokott felkészülési ritmusban persze idén lesz némi változás, hiszen jövő hét végén három hazai felkészülési meccset is játszik a csapat. 21-én pénteken 18:30-kor az Európa Kupa induló román bajnok Sepsi-SIC csapata érkezik majd Sepsiszentgyörgyről, szombaton és vasárnap pedig a kassai első osztályú csapattal mérkőzünk meg, szombaton 17 vasárnap pedig 11 órakor.



TÁMOGATÓINK