Változások a keretben

Jelentősen átalakul nyáron a CEKK játékoskerete

Nyár van, a szabadságok, a pihenés évszaka, és bár szünetel a bajnokság, a kluboknál ilyenkor sincs pihenő, hiszen mindenhol zajlik a következő idény csapatainak összeállítása. Cegléd sem kivétel ez alól, sőt.
A szezon végén Cziczás László jelezte a vezetőknek, hogy másik csapatnál képzeli el a jövőjét, így elsőként új vezetőedzőt kellett keresni, akit sikerült is megtalálni a korábban Kassán dolgozó Peter Jankovic személyében. Ezzel párhuzamosan pedig elindultak a tárgyalások a játékosokkal a következő szezonra és egyre inkább látszott, idén a korábbiaknál többet kell nyáron dolgozni, hiszen Medgyessy Dóra, Katona Szidónia, Kányási Veronika és Chanel Mokango is jelezte, nem kötnek újabb szerződést, mert Cziczás Lászlóval együtt a DVTK-nál folytatják. Szintén távozik a csapattól és Franciaországban játszik majd Shayla Cooper, és nem sikerült megegyezni a folytatásról Jovana Popovic-csal sem.
Jelena Maksimovic, Kobolák Cintia, Révész Boróka és Filipowicz Vanda viszont marad Cegléden, így ha nem is teljesen, de szinte teljesen új csapatot kell építenünk a nyári szünetben. Ez pedig már el is kezdődött, hiszen a következő szezonra visszatér Ceglédre a legutóbb Zalaegerszegen játszó Gorjanácz Ágnes, és érkezik egy amerikai center Chelsey Lee, az izlandi válogatott erőssége Helena Sverrisdottir, valamint a rutinos, WNBA-t is megjárt amerikai irányító Ketia Swanier.
Jelenleg ezek a már aláírt, biztos szerződések és közben továbbra is folyamatosan zajlanak a tárgyalások, egyeztetések.



TÁMOGATÓINK