Miskolcra utazunk szombaton

A közvetlen rivális DVTK-hoz látogatunk hétvégén

Hiába igyekeztek nagyon a lányok a még veretlen listavezető ellen, sajnos nem sikerült legyőzni a szekszárdiakat, azonban nincs idő sem pihenni, sem pedig azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha... Szombaton már Miskolcon következik az újabb bajnoki a közvetlen rivális DVTK ellen. Ráadásul nem túl biztató előjelekkel, mert a hét során folyamatos betegségek és sérülések hátráltatták a felkészülést, de a CEKK szurkolók tudják, hogy a lányok a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is le tudják győzni és mindig küzdenek az utolsó csepp erejükig, így a mérkőzésre elutazó szurkolóink izgalmas, hajtós meccsre készülhetnek.
Cziczás László még a múlt heti bajnoki után mondta, hogy mióta ő a CEKK edzője, Miskolcon még nem kaptunk ki, és valamennyien bízunk benne, hogy ez a sorozat idén sem fog megszakadni.
A karácsonyi időszak Diósgyőrbe is hozott új érkezőket, így már náluk játszik a magyar válogatott csapatkapitánya Raksányi Krisztina, valamint egy újabb amerikai légióssal erősödtek, a komoly Euroliga tapasztalattal bíró irányító Ashleigh Fontenette személyében. A feladat tehát ezen a héten sem egyszerű, és bár nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de a lányok mindent elkövetnek majd, hogy visszavágjanak a szezon eleji, hazai pályán elszenvedett szoros vereségért.

A holnapi meccs beharangozója Kobolák Cintiával és Jovana Popovic-csal:



TÁMOGATÓINK