Vasárnap ismét bajnoki mérkőzés

A válogatott szünet előtt Szekszárdra látogatunk

Hamarosan két hét szünet következik a bajnokságban és az Európa Kupában, előtte azonban még egy nagyon nehéz bajnoki mérkpzés vár csapatunkra, hiszen vasárnap a bajnokság egyetlen még 100%-os csapata, a tavalyi ezüstérmes Szekszárdhoz látogatunk.
Vendéglátóink a nyári szünetben a légiós kontingensben változtattak, minőségi igazolásokkal pótolták a távozókat. Sopronból került hozzájuk Krnjics, tavaly az Európa Kupában ellenünk is szerepelt a Kassa játékosaként a szlovén válogatott Oblak, és szintén nyáron érkezett hozzájuk center posztra az amerikai McCall.
Az Euroliga selejtezőjében nem tudták kiharcolni a legrangosabb kupában való szereplést, így hozzánk hasonlóan az Európa Kupában játszanak, ahol olasz ellenfelüktől mindkét mérkőzésen vereséget szenvedtek, de portugál és cseh riválisukat legyőzték, így jó esélyük van továbbjutni a csoportból.
A bajnokságban legutóbb Győrben tudtak nyerni, így egyetlen veretlen csapatként állnak a mezőny elején, nem lesz tehát egyszerű dolguk lányainknak a vasárnap esti szekszárdi mérkőzésen. A csapatok rengeteg mérkőzést játszottak egymás ellen az utóbbi években, így elég jól ismerik egymást, bár bizonyára mindkét stáb próbálja majd meglepni a másikat valami újdonsággal. Emellett az lehet majd döntő a forduló rangadóján, hogy melyik csapat tud jobban regenerálódni a megterhelő hétközi kupamérkőzés után.

Lelik Réka rövid előzetese:



TÁMOGATÓINK