Letették a CEKK csarnok alapkövét

Illusztris vendégek jelenlétében zajlott az esemény

A Várkonyi iskola udvarán (az iskola tornaterme és a kollégium közötti területen) letették csapatunk új csarnokának alapkövét.
A kivitelezés költségeinek kétharmadát a klub a TAO-rendszer révén nyerte el pályázat útján. A fennmaradó egyharmadot a lengyel VBW Polska légtechnikai cég adja, amely szakmai tudásával is segíti a projekt megvalósulását.
"Köszönet illeti a lengyel kormányt és a VBW Polskát, amiért az új ceglédi kosárlabdacsarnok építését anyagi támogatásukon túl szakmai tudásukkal, tapasztalataikkal is segítik" - hangsúlyozta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.
"Cegléd nemcsak élsportolói támogatása iránt elkötelezett, hanem kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy a gyermekek minél fiatalabb korban találkozhassanak a testmozgás, a sport örömével" - tette hozzá az ünnepségen, amelyen jelen volt Jerzy Snopek magyarországi lengyel nagykövet, továbbá Grzegorz Bachanski, a lengyel és Szalay Ferenc, a magyar szövetség elnöke is.
A CEKK Csarnok - melynek energiaellátását 640 napelem biztosítja majd - nemcsak a sportolók és a sportszeretők otthona lesz, hanem a Várkonyi István Általános Iskola tanulói számára a mindennapos testnevelés helyszíne is.


A CTV beszámolója az eseményről:

TÁMOGATÓINK