Print this page
kedd, 23 február 2021 06:21

Holnap kezdődik a Magyar Kupa döntő

Holnap 13 órakor kezdődik a Killik László Női Magyar Kupa nyolcasdöntője. A szerdai napon a negyeddöntőket rendezik meg, vagyis kiderül, hogy kiknek lesz meccsük pénteken és vasárnap, és mely csapatoknak zárul már szerdán a szereplés. Nem kicsi tehát a tét, mert egy szerdai győzelem elődöntőt jelent a csapatoknak.

A sorsolás eredményeként csapatunk az első mérkőzésen 13 órától játszik a PEAC-Pécs csapata ellen. A párharc nyertese a Győr-DVTK mérkőzés győztesével találkozik majd az elődöntőben.

Mire számíthatunk a mérkőzésen? Nagy harcra, szoros mérkőzésre. A két csapat a bajnokságban már mindkét egymás elleni meccsét lejátszotta. A monori meccsen mi nyertünk, a pécsi találkozót a PEAC nyerte. Ellenfeleink azóta igazoltak még egy szlovák válogatott játékost, így biztos, hogy erősödtek azóta, mellettünk pedig az szólhat, hogy a bajnoki alapszakaszra vonatkozó megkötések a kupameccsekre nem vonatkozhatnak, így csapatunk úgy játszhat, mint az Európa Kupában.

A törökországi tapasztalatok jól jöhetnek, hiszen majdnem ugyanolyan sűrű lesz a lebonyolítás, bár ezúttal nem kell buborékba költözni, minden mérkőzésre külön utazunk Budapestre, ahol a BEAC hazai pályáján, a Gabányi sportcsarnokban rendezik a kupameccseket. A zárt kapus találkozókat szerdán a Mindigtv Go, pénteken és vasárnap pedig a televízió közvetíti. Mivel a korai kezdés miatt szurkolóink többsége munkahelyén vagy iskolában lesz, az eredmény alakulásáról a szokott felületeinken is beszámolunk.

Reméljük, a korai kezdés ellenére is sokan gondolnak majd ránk és érkezik a támogatás az éteren keresztül. Hajrá CEKK!

 

Read 359 times Last modified on kedd, 23 február 2021 06:35