Print this page
kedd, 29 december 2020 08:30

Dupla meccs Sopronban

Tekintettel a két csapat kimondottan sűrű programjára, illetve arra, hogy hazai mérkőzéseinket is "idegenben" játsszuk ebben az évben, mindkét Sopron elleni mérkőzésünket a nyugati határszélen játsszuk le. Január 29-én 18 órától a CEKK - Sopron, 30-án 16:30-tól pedig a Sopron - CEKK mérkőzést rendezik meg a Novomatic Arénában. Ezzel sikerül idén lejátszani valamennyi 2020-ra kiírt meccsünket és januárban már a korábbi menetrend szerint tudunk pályára lépni. Egyúttal az Euroliga egyik élcsapata ellen készülhetünk az Európa Kupa buborékjára, ahol 4 nap alatt játszunk majd le 3 mérkőzést, az első kettőt egymást követő napokon. Így ez a soproni kirándulás egy jó tapasztalat lehet majd az edzői stábnak, hogy a csapat miként reagál az egyik napról másikra lejátszott meccsekre, hogy bírják a lányok ezt a fajta terhelést.

A mérkőzésen természetesen a bajnokságban és az Euroligában is még veretlen Sopron az esélyes, de az ilyen mérkőzésekre is lehet és érdemes célokat kitűzni a csapat elé. Például, hogy felszabadultan, teher nélkül játsszanak, élvezzék a kosárlabdát és valósítsanak meg minél többet abból, amit az edzők kérnek tőlük.

Ezzel a két mérkőzéssel zárjuk 2020-at, de továbbra sem lesz sok idő pihenésre, mert január 3-án már a TF-et fogadjuk. Ennyire azonban ne rohanjunk előre, kedden és szerdán Sopron. Ez most a feladat.

Hajrá CEKK!

 

Read 372 times

Related items