Print this page
szombat, 26 december 2020 08:49

Vasárnap újra tévés meccs

Múlt héten vasárnap tévés meccsen győztünk le egy fővárosi csapatot. Most vasárnap a fővárosba utazunk, ahol a TFSE-MTK fogad minket, és ezt a találkozót is élőben közvetíti az M4 Sport. Közben szerdán a Győr ellen ugyan vereséget szenvedtünk, de jó játékkal, egy szoros meccsen, így a múlt vasárnapinál talán jobb hangulatban várjuk az összecsapást. A cél mint minden meccsen, most is a győzelem megszerzése, ennek érdekében a lányok a karácsonyt is edzéssel töltik a csarnokban. Reméljük, hogy ez a munka és elszántság kifizetődő lesz és a két ünnep közötti három meccses szakaszt győzelemmel tudjuk kezdeni.

A TF a tavalyi szezon meglepetéscsapata volt. Keretük erre az idényre nem sokat változott, maradt két ponterős amerikai játékosuk, és ugyan voltak távozók, de érkezett például a válogatott, egykor nálunk is szereplő Katona Szidónia. Könnyű mérkőzésre tehát most sem számíthatunk, de aki folyamatosan követi a bajnokságot, tudja, hogy idén talán minden eddiginél erősebb és kiegyenlítettebb a mezőny. Minden csapat képes lehet meglepetést okozni. Vendéglátóink tavaly megleptek és legyőztek minket, így idén szeretnénk visszavágni nekik.

Aki mindezt szeretné megnézni, megteheti, vasárnap 16 órakor az M4 Sporton, de a szokásos felületeken is követhető lesz az eredmény alakulása.

 

 

Read 408 times

Related items