Print this page
szombat, 19 december 2020 10:35

Tévés meccsen javíthatunk

Vasárnap 17 órától a Csatát fogadjuk Monoron, zárt kapuk mögött. Mivel az M4 sport élőben közvetíti a mérkőzést, így ezúttal szurkolóink kényelmesen, élőben nézhetik a meccset.

Az egymást érő meccsek között nem a legjobb passzban van csapatunk, három vereség után szeretnének javítani a lányok, ráadásul a pécsi és a győri mérkőzéseken kifejezetten nem ment a játék, kimaradtak a dobások, nem találtuk a ritmust.

Az edzői stáb éppen ezért mentálisan is megpróbálta felrázni a csapatot a szokásos szakmai elemzés, felkészítés mellett, bár ebben a karantén szerű helyzetben elég nehéz kiszakadni a mókuskerékből.

A Csata is vereségből érkezik hozzánk, legutóbbi meccsükön kikaptak a PEAC-tól. A fővárosi csapattal már egyszer találkoztunk, akkor le tudtuk győzni őket, majd sajnos azt a győzelmet követően jöttek sorban elmaradó mérkőzéseink. Holnapi vendégeinknél azóta annyi változás történt, hogy egyik legeredményesebb játékosuk, az amerikai Keyona Hayes távozott és azóta már a DVTK-t erősíti.

Kiélezett mérkőzés és igazi küzdelem várható, hiszen mindkét csapatnak győznie kell a találkozón, ha szeretnék elérni céljaikat.

Mivel szurkolók továbbra sem lehetnek a csarnokban, így kérünk mindenkit, hogy Facebook oldalunkon üzenetbe küldje el nekünk szövegesen, képként, hangban vagy akár videóban, hogyan szurkol, hogy biztatja otthonról a lányokat, hogy ezzel is támogassuk a csapatot ezen a fontos találkozón. Hajrá CEKK!

 

Read 292 times

Related items