Print this page
csütörtök, 10 december 2020 09:11

A PEAC-Pécs ellen folytatjuk

Folytatódik a decemberi mérkőzés-maraton. Soron következő ellenfelünk a PEAC-Pécs csapata lesz. Velük már egyszer találkoztunk a szezon negyedik mérkőzésén. Akkor két szoros vereség után álltunk és a célunk az volt, hogy ideiglenes otthonunkban Monoron visszataláljunk a győzelmekhez. Szoros mérkőzésen 58-53-ra győztünk és ezzel egy olyan sorozatot nyitottunk, ami egészen múlt szombatig tartott.

Most ismét egy szoros vereség után vagyunk és a célunk ugyanaz, mint október elején volt. Azért indulunk el Pécsre, hogy ott visszataláljunk a győztes útra. Ebben segítségünkre lehet, ha ugyanolyan fókusszal, küzdéssel játszunk, ahogy Szekszárdon abbahagytuk szombaton. Természetesen ez is a csapat célja, hiszen a szakmai stáb és a játékosok is elmondták már többször is, a cél mindig a győzelem megszerzése.

A koronavírus helyzet a pécsieket is sújtotta, ráadásul a sérülteken és betegeken kívül nem számíthat Tijana Andusicra sem Csirke Ferenc vezetőedző, miután a szerb légióst legutóbbi meccsükön kiállították. Nincsenek tehát könnyű helyzetben a baranyaiak, ennek ellenére küzdelmes, szoros mérkőzés várható, hiszen legutóbb a kiállítást követően is nagyot harcolva legyőzték a TF-et.

A zárt kapus mérkőzés 18 órakor kezdődik, a szokásos online felületeken követhető lesz az eredmény alakulása és a MindiGo ezúttal is élőben közvetíti a találkozót.

 

Read 321 times

Related items