Print this page
kedd, 01 december 2020 08:25

A PINKK ellen indul a decemberi meccs-maraton

December hónapban jelen állás szerint 8 bajnoki mérkőzés vár a csapatra, ezek közül az első a PINKK Pécsi 424 elleni hazai mérkőzés. December 1-én ideiglenes hazai pályánkon, Monoron fogadjuk a baranyai csapatot, az érvényben lévő szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött.

Közösségi oldalainkon a szokott módon ezúttal is beszámolunk a negyedek alakulásáról, de természetesen a szövetség oldaláról is elérhető lesz a szokásos élő, online statisztika, valamint a MindiGo is élőben közvetíti a mérkőzést.

A PINKK eddigi 9 mérkőzéséből 1-et tudott megnyerni, a Zalaegerszeget múlták felül 20 ponttal. Legutóbb szombaton léptek pályára, a Szekszárd otthonában szenvedtek vereséget, és bár a papírforma alapján minket tartanak esélyesnek, ebben az idei bajnokságban különösen igaz, hogy minden meccset maximálisan komolyan kell venni. Mindkét csapatnak vannak még gondjai, hiányzói vagy éppen nem 100%-os játékosai, és legutóbbi BEAC elleni meccsünknek is volt olyan időszaka, ami figyelmeztető lehet, hiszen a visszatérés után még nem állt össze teljesen a gépezet, volt amikor akadozott.

Persze a célunk, hogy napról napra, mérkőzésről mérkőzésre jobban szerepeljünk, újra beolajozzuk a gépezetet, így bízunk benne, hogy már hullámvölgy nélkül, vagy kisebb hullámvölggyel tudjuk magabiztosan lehozni a mérkőzést. Mert a cél ezúttal sem lehet más, mint a győzelem, amivel tovább stabilizálhatnánk helyünket a tabella első felében.

A mérkőzés 18:30-kor kezdődik és bízunk benne, hogy sokan szurkolnak majd nekünk, jobb híján otthonról.

Read 314 times Last modified on kedd, 01 december 2020 08:45

Related items