Print this page
kedd, 24 november 2020 14:05

Holnap újra pályán a csapat

Előbb a kényszerű karantén, majd az EB selejtezőkhöz kapcsolódó szünet miatt jó ideje nem játszottunk mérkőzést. A hosszú szünet általában sosem jó, de most talán nem volt annyira rossz, mert így volt idő fokozatosan, az egészségre is odafigyelve visszatérni valamennyi játékosunknak.

A korábban elmaradt mérkőzések következtében alaposan felborult a menetrendünk, de a holnapi mérkőzés a BEAC ellen az eredetileg tervezett menetrend szerint kerül lebonyolításra. Mindkét csapatot érintette a válogatott szünet előtt a koronavírus, így ebből a szempontból hasonló helyzetben vagyunk, annyi a különbség, hogy holnapi vendéglátóink egy hete már játszottak egy mérkőzést a Sopron ellen, így ők talán jobban ritmusban vannak már.

A korábbi évekhez hasonlóan a BEAC idén is sok fiatal játékost foglalkoztat, akiket néhány rutinos haza játékossal és légiósokkal erősítettek meg. Eddig lejátszott hét mérkőzésükből csak a Zalaegerszeg elleni meccset tudták megnyerni, ennek ellenére alaposan fel kell készülni belőlük, hiszen korábban a DVTK-t is megizzasztották, de viszonylag szoros vereséget szenvedtek el a PEAC ellen is.

Hogy melyik csapat milyen összeállításban lép majd pályára, azt ebben a szezonban előre jobb nem is megtippelni, de holnap 18:30-kor minden kiderül. A mérkőzést a hatályos jogszabályok értelmében zárt kapuk mögött játsszák a csapatok, aki élőben szeretné megnézni, a MindiGo élő közvetítésében megnézheti, ehhez csak egy magyar kosárlabdacsomag előfizetésre van szüksége, vagy követheti a mérkőzés alakulását a szokásos szöveges közvetítésben, illetve az eredmény alakulásáról mi is beszámolunk közösségi felületeinken.

 

Read 284 times Last modified on kedd, 24 november 2020 14:30

Related items