Print this page
kedd, 13 október 2020 12:01

A PEAC-Pécs ellen lehet javítani

Nem várt vereségbe szaladt bele a csapat, de ahogy a megnyert mérkőzés után nem volt idő örülni, most a kesergésre sincs lehetőség, mert szerdán ismét fordulót rendeznek a TippMix Női NB I A csoportban. Ezúttal is ideiglenes hazai pályánkon, Monoron a Városi Sportcsarnokban játszunk és most a PEAC-Pécs csapatát fogadjuk.

A vendégek nyáron edzőt váltottak és bizonyos szempontból koncepciót is. A legutóbb még a pécsi férfi csapatot irányító Csirke Ferenc vette át a lányokat, a keret kialakításánál pedig a pécsi kötődést fontos szempontnak tekintették, valamint még szorosabbra fűzték az együttműködést a Rátgéber Akadémiával.

Tehetséges és jó erőkből áll a csapat magyar magja, akikhez tapasztalt, Euroligát is megjárt légiósok is csatlakoztak. Elmondható tehát, hogy a szezonban a Szekszárdot a meccs elején megszorongató, bár végül vereséget szenvedő, majd utána két győzelmet arató pécsi csapat ellen nem lesz egyszerű dolgunk. Ennek ellenére a csapat eltökélt és mindent meg fognak tenni, hogy javítsanak, megszerezzék második győzelmünket, mert idén nem szeretnénk beragadni a rajtnál.

Ami még szokatlan lehet majd, leginkább a hazai meccsekre kijáró szurkolóknak, hogy ezúttal kék mezben lépünk pályára, míg a vendégek fehérben játszanak majd.

A szerdán 18:30-kor kezdődő mérkőzésre ezúttal is csak korlátozott számban (100 fő) tudunk nézőket beengedni, a felnőtt jegy most is 1000,- míg a diák/nyugdíjas jegy 500 Ft-ba kerül majd. Továbbra is kérjük a jelen helyzetben érvényben lévő plusz szabályok (maszk viselés, távolságtartás, testhőmérséklet ellenőrzés...) betartását.

 

Read 241 times Last modified on péntek, 16 október 2020 12:12

Related items