Print this page
szombat, 10 október 2020 17:04

A Vasast fogadjuk vasárnap

Vasárnap este 6-kor már a harmadik bajnoki mérkőzésünk következik, ismét aktuális hazai pályánkon, a monori Városi Sportcsarnokban, ahol ezúttal a Vasas Akadémia csapatát fogadjuk.

Jelenleg két fordulót követően hasonlóan áll a két csapat, 1-1 vereséggel és győzelemmel. A fővárosi piros-kékek a nyitófordulóban legyőzték a PINKK-et, szerdán pedig kikaptak a Szekszárdtól. Mi ugye a ZTE legyőzése után egy végletekig kiélezett mérkőzésen két pontos vereséget szenvedtünk Miskolcon, de az ott mutatott küzdeni tudásra lehet és kell is építeni. Az edzői stáb kielemezte soros ellenfelünket, és bízunk benne, hogy jól sikerült a felkészülés, mert a cél ezúttal is a győzelem megszerzése lesz.

A vendég csapat nyáron edzőt váltott, hiszen Földi Attila Miskolcra távozott, de érkezett a Győrből már ismert Milos Pavlovic, aki korábban már igencsak sikeresen szerepelt fiatal játékosokkal. Ezúttal a Vasasnál is bizonyíthat, hiszen fiatal, tehetséges játékosokban a Pasaréten sincs hiány. Nem számíthatunk egyszerű összecsapásra.

A mérkőzésre a nyitófordulóhoz hasonlóan csak korlátozott számban tudunk nézőket beengedni (100 fő) és csak a kijelölt szektorokban lehet helyet foglalni. A felnőtt belépő 1000 Ft, a diákok és nyugdíjasok 500 Ft-os jegyet váltva nézhetik meg a mérkőzést. A csarnokban az orrot és szájat takaró maszk viselése végig kötelező, csakúgy, mint a bejáratnál a testhőmérséklet mérés. 37,5 fokos hőmérséklet felett nem tudunk beengedni senkit.

 

Read 291 times Last modified on szombat, 10 október 2020 19:23

Related items