Print this page
kedd, 06 október 2020 12:35

Miskolcon játsszuk a második bajnokit

Idén feszített tempóban, szerda-szombat ritmusban zajlik az alapszakasz döntő része, így holnap már ismét meccset játszik csapatunk. A második fordulóban Miskolcra utazunk, ahol a nyáron részben átalakult DVTK vendégeként lépünk pályára.

A piros-fehéreknél változott a vezetőedző személye, Cziczás Lászlót Földi Attila váltotta. Úgy gondoljuk a ceglédi szurkolóknak a tavalyi szezonban még a Vasast irányító fiatal edzőt sem kell bemutatni, csakúgy mint a továbbra is Miskolcon maradó Medgyessy Dóra, Kányási Veronika, Chanel Mokango hármast. Mellettük maradt még a miskolci tehetség Kiss Angelika, a már tavaly is náluk szereplő Pusztai Petra. Ehhez a maghoz csatlakoztak még tehetséges fiatalok, többek között Aho Nina, Tóth Franka, valamint Montvai Vukov Szonja és érkezett még a palánk alá a litván Kristine Vitola is.

Végignézve a Diósgyőr névsorát megállapíthatjuk, hogy erős keretük van idén is, ennek ellenére ahogy vezetőedzőnk a bajnokság kezdete előtt fogalmazott, a cél csak a győzelem lehet minden mérkőzés előtt. Különben kár is lenne elutazni. Márpedig holnap a csapat elutazik...

Ha pedig már az utazásnál tartunk, bízunk benne, hogy szurkolóink közül is többen elkísérik a csapatot. Számukra fontos információk a miskolci mérkőzés előtt, hogy vendégszurkolók a Népkert felől tudják megközelíteni a Generali Arénát, (parkolni viszont csak a külső parkolóban tudnak) részükre a külső lépcsőn feljutva a menekülőkapun át tudják biztosítani a belépést a mérkőzés kezdete előtt legkorábban 30 perccel.

Az alapszakasz meccseken a felnőtt jegyek 1.000,- Ft-ba kerülnek, az 1955. január 01. előtt és a 2002.01.01 után születettek részére 500,- Ft a belépőjegy ára. Az életkor igazolását kérni fogják.

A belépéskor testhőmérséklet ellenőrzést végeznek a rendezők, csak a 37,5C' alatti hőmérséklettel engedélyezhetik a belépést.

Az érkezés és a távozás között a csarnok területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

A vendégszurkolók elhelyezésére a vendég csapatpad feletti galérián biztosítanak ülő- és állóhelyeket, saját büfét, illetve mellékhelyiségeket. A nézőtér egyéb pontjainak megközelítése még mérkőzés után sem megengedett.

 

Read 302 times Last modified on péntek, 09 október 2020 13:36

Related items