Print this page
péntek, 27 január 2023 08:46

A Vasas érkezik még a válogatott szünet előtt

Végre egy győztes meccs után kezdhettünk bele a heti munkába, jó hangulattal, pozitív energiákkal. Persze már hozzászoktunk a szezon során, hogy minden hét tartogat számunkra valamit, most például kisebb vagy éppen nagyobb sérülések miatt gyakorlatilag egész héten nem tudtunk 5-5 ellen játszani. Ennek ellenére igyekeztünk maximálisan felkészülni a Vasasból, akik ellen végig koncentráltan, maximális erőbedobással kell majd játszanunk, és figyelni, hogy minimálisra csökkentsük a hibáinkat, mert csak így lehet esélyünk egy újabb győzelem megszerzésére.

Így foglalta össze a hetet vezetőedzőnk Lo Elhadji Malick, és ez mindent elmond, amit tudni érdemes a szombaton este 6-kor kezdődő mérkőzésről. Ellenfelünk ugyanis a Vasas, mely fiatal, de már komoly tapasztalattal rendelkező magyar játékosokból és jó légiósokból áll, akik soha nem állnak le, agresszívan védekeznek és nem ismernek elveszett labdát.

Hogy sikerül e átmentenünk a múlt heti formánkat az szombaton este kiderül Albertirsán a Városi Sportcsarnokban, ahová várunk mindenkit.

Hajrá CEKK!

 

Read 138 times

Related items