Print this page
péntek, 10 július 2020 06:57

Összeállt a keret

Két újabb játékost köszönthetünk a CEKK-nél

A tegnapi két palánk alatti igazolás után újabb két névvel bővült és lett ezzel teljes csapatunk kerete. A két új érkező külső poszton bevethető játékos. Egyiküket már ismerhetik szurkolóink, hiszen ellenfélként már évek óta találkozhattunk vele, a Győr, a DVTK és a ZTE színeiben.

Nagy Dóra többször tört már borsot az orrunk alá, reméljük, most majd ceglédi színekben teszi ezt az ellenfeleinkkel. Az 1995-ös születésű 165 centiméter magas játékos legutóbb 14 pontot dobott ellenünk, és neki is lesz ismerőse a keretben, hiszen az előző szezonban Kuttor Enikő csapattársa volt.

Mariona Ortiz a belga élcsapattól a Castors Braine-től érkezik hozzánk és jelentős Euroliga tapasztalattal rendelkezik, hiszen Belgium előtt a CCC Polkowice illetve a Salamanca játékosa volt. A 28 éves 183 centis játékosnak már vannak pozitív élményei Magyarországról, hiszen 2012-ben Debrecenben tagja volt az U20-as EB-t megnyerő spanyol válogatottnak, ráadásul a torna legjobb ötösébe is beválasztották. Bízunk benne, hogy a CEKK színeiben további pozitív élményeket szerez majd hazánkban.

Összefoglalva a nyári változásokat:

Távozott a csapattól Licskai Zsófia, Király Andrea, Ketia Swanier és Kristina Higgins.

Maradt a CEKK-nél: Böröndy Dominika, Gorjanácz Ágnes, Katerina Sotiriou, Kobolák Cintia, Szirony Dorina, Révész Luca és Viszmeg Míra.

Érkezett Kuttor Enikő, Nagy Dóra, Dominique McBryde,Tinara Moore és Mariona Ortiz.

Read 647 times Last modified on péntek, 10 július 2020 07:33

Related items