Print this page
péntek, 19 november 2021 16:16

Következik a Szekszárd

Szombaton este 6-kor folytatjuk szereplésünket, ismét Albertirsán, ahol a KSC Szekszárd csapatát folytatjuk.

Azt hiszem, az utóbbi évek egyik meghatározó hazai csapatát senkinek sem kell bemutatni, ráadásul végre elérték a saját maguknak kitűzött célt, és ebben a szezonban már az Euroligában szerepelnek. A válogatott szünetben keretükben történt egy változás, új amerikai irányítóra cserélték az eddigit. Új érkezőjük a nemrég WNBA bajnoki címet nyerő Chichago Sky csapatából lehet ismerős a kosárlabdát kedvelőknek. Ez is jelzi, hogy egy minőségi játékosokat foglalkoztató csapat lesz a vendégünk, akik ebben a szezonban még nem veszítettek bajnoki mérkőzést.

Komoly feladat vár tehát a ceglédi lányokra és bár nem mi vagyunk az esélyesek, de sose megyünk feltett kézzel a pályára. Nálunk a múlt héten bepótolt TF meccshez képest annyi a változás, hogy immár ismét játszhatnak az ott nélkülözött játékosok, és Holesinska is visszatért a cseh válogatottól, így az utolsó két napban már teljes keret állt a szakmai stáb rendelkezésére.

A mérkőzés védettség igazolása után megtekinthető és a legújabb szabályozás értelmében a csarnok egész területén kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése.

 

Read 211 times

Related items