Print this page
péntek, 29 október 2021 14:32

Sopronban játszunk a válogatott szünet előtt

Október utolsó mérkőzését idegenben, Sopronban játssza csapatunk. A nyugati határhoz utazni az álmos könyvek szerint nem kecsegtet sok jóval, de ezúttal talán még nehezebb feladat vár ránk, hiszen a hét közepén a soproniak az euroligában egy nagyobb vereségbe futottak bele. Bizonyára fűti őket a bizonyítási vágy, meg akarják mutatni hazai közönségüknek, hogy nagyon is tudnak kosárlabdázni.

Mi az előző héten, ha nem is nagy különbséggel, és a végén sok hibával, de hoztuk a Vasas elleni mérkőzésünket, így jó hangulatban készülhetett a csapat, még akkor is, ha tudtuk, hogy talán a bajnokság legnehezebb ellenfelére készülünk. A cél egyértelmű volt, kijavítani azokat a hibákat, amik a Vasas, illetve korábban a BKG ellen megmutatkoztak. Reméljük, ezekből sokat sikerült kijavítani és a legtöbb gyakorolt elem már látható lesz játékunkban.

A mérkőzést szombaton 16:30-tól rendezik Sopronban a Novomatic Arénában. Aki rendelkezik Mindigo kosárlabda előfizetéssel élőben nézheti a meccset, de mi is beszámolunk az eredmény alakulásáról a szokásos felületeinken.

 

Read 234 times

Related items