Print this page
péntek, 08 október 2021 15:13

Kivételesen Szolnokon fogadjuk a DVTK-t

Szombaton első hazai mérkőzésünket vívjuk a bajnokságban, ami mégsem lesz teljesen hazai, mert a szezonban otthonunkként szolgáló albertirsai sportcsarnok erre a hétvégére már foglalt volt. Mivel a pályaválasztói jog felcserélésére sem volt lehetőség, így ideiglenes helyszínt kellett keresnünk. Ezúton is köszönjük az Olaj és Szolnok segítségét, aminek köszönhetően egy igazi szolnoki párbajt is össze tudtunk hozni a női mezőnyben, mivel Kányási Vera (DVTK) és Szabó Dóra is Szolnokról indult. Mindketten életük első szolnoki NB1-es meccsére készülhetnek, még ha más-más csapat színeiben is.

Csapatunk a PINKK magabiztos legyőzését követően sokat nem tudott készülni a találkozóra, összesen két napunk volt erre, de bízunk benne, hogy sikerült megfelelően felkészülni a borsodi alakulatból. Ami biztos, Szirony Dorina sérülése szerencsére ugyan nem súlyos, de ezen a mérkőzésen még nem tud pályára lépni.

A vendég csapatot nem kell bemutatni, jövő hét közepén már az Európa Kupában játszanak, a keretben és a kispadon is egykori ceglédiekkel. A Földi Attila vezette csapatban játszik továbbra is a már említett Kányási Vera, valamint Medgyessy Dóra is. Az ő bajnoki rajtjuk felemásra sikerült, mert három meccsükből kettőt is elvesztettek,, de mindkettőt szoros meccsen, hosszabbítás után. A Győrt viszont magabiztosan győzték le, így mindenképpen egy erős, agresszívan védekező miskolci csapattal kell majd felvennünk a versenyt.

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik, Szolnokon, a Tiszaligetben. Az érdeklődők védettségi igazolással tudják megtekinteni a meccset.

 

Read 233 times

Related items