Print this page
péntek, 11 június 2021 07:28

Változás a keretben; érkezik Lauren Manis

Az elmúlt hetekben, napokban a 2021-2022-es bajnoki szezonra tervezett keretünk döntő többségét már bejelentettük. Egy változás azonban történt közben, mivel Dominique McBryde tavaly nyáron aláírt 1+1 éves szerződését végül közös megegyezéssel felbontottuk, így a helyére egy másik tengerentúli légióst kerestünk. Így érkezik majd hozzánk az amerikai Lauren Manis. Ő is 2020-ban végzett az egyetemen és a WNBA draftján a Las Vegas Aces draftolta a játékost, aki az előző idényben a belga bajnokságban töltötte első profi szezonját.

A Kangoeroes Basket Mechelen csapatában a bajnokságban 24,9 játékpercet, 13,2 pontot és 9,1 lepattanót átlagolt, míg a Tenerifével szemben szoros meccsen elvesztett Európa Kupa selejtezőn 22 pont, 7 lepattanó és 5 gólpassz került a statisztikájába. A számai egyébként egyetemi évei alatt is kimagaslóak voltak, ő volt az első és mindeddig egyetlen játékosa a Holly Cross csapatának (férfi és női csapatot is nézve), aki egyetemi évei alatt a csapat színeiben átlépte a 2000 pontos és 1000 lepattanós összteljesítményt.

Összegezve a kerettel kapcsolatos eddigi bejelentéseket, a következő szezonban is a CEKK játékosa marad Kobolák Cintia, Szirony Dorina és Viszmeg Míra.

Visszatér Ceglédre Vicki Baugh, Katona Szidónia és Szabó Dóra,

új játékosként érkezik Petra Holešínská, Laufer Gabriella, Lauren Manis, Rakita Lili, Szabó Flóra és Szabó Petra.

A csapat vezetőedzője pedig Hegedűs Péter lesz.

Read 737 times

Related items